Arama
Arama Sonuçları
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Togg'a 105 bin liralık faiz zammı
Yerli otomobil Togg için bankaların özel olarak kullandırdığı taşıt kredisi faiz oranları yüzde 0.99’dan yüzde 1.59'a yükseldi.
16 günde 909 adet TOGG teslim edildi
Türkiye’nin yerli otomobili Togg’da teslimatlar devam ediyor. Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Ağustos ayının ilk 16 gününde 909 adet T10X Togg teslimatı gerçekleşti.
Temmuz ayında 627 adet Togg teslimatı gerçekleşti
Togg'dan yapılan açıklamada Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirildiği duyuruldu.
Yerli otomobil Togg 5 yaşında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla 2018'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), 25 Haziran 2023'te 5. yılına giriyor.
Mehmet Fatih Kacır kimdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanı kimdir?
Sanayi ve Teknoloji Bakanı kimdir? Mehmet Fatih Kacır kimdir? soruların cevapları haberimizde
“TOGG’u Avrupa’ya bekliyoruz”
Gutbetçi vatandaşlar, TOGG’u Avrupa’ya da bekliyor
Yerli otomobil Togg polis aracı oldu!
Türkiye'deki yerli otomobili Togg bu kez polis aracı oldu.
Devrim ve TOGG tekrar buluştu
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Anadolu Üniversitesi (AÜ) işbirliğiyle düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda (İKAF) yan yana sergilenen Devrim ve TOGG otomobilleri, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
“Biz bu milletin askeriyiz”
BAKAN SOYLU, KÜRE DERNEKLER FEDERASYONU'NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI
Togg dünyaya ne zaman açılacak?
Ön sipariş döneminde yoğun ilgi gördü. İç pazarda çok beğenildi, tam not aldı.Türkiye'nin Otomobili Togg, dünyaya açılmaya hazırlanıyor.
'Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 17 Nisan'da hizmete girecek olan İstanbul Finans Merkezi'ne yerli otomobil Togg ile gelerek incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, "Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir” dedi.
"Seçim katalogunun yüzde 70'ini tamamladık"
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 4 yılını değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.
Togg'da teslimat süreci başlıyor
Türkiye'nin otomobili Togg'da, ilk teslimat, ilk siparişi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olacak.
Togg hayali gerçek oldu
Kastamonu’da 2 yıldır yerli ve milli otomobil almanın hayalini kuran vatandaş, Togg’un yapılan ilk çekilişinde talihliler arasına girdi.
TOGG, ne kadar yakacak?
YERLİ OTOMOBİLİN ŞARJ ÜCRETLERİ BELLİ OLDU
‘Milletimiz kimi sandığa gömeceğini iyi biliyor’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “HDP'ye verilecek her taviz PKK'ya yani Kandil'e verilmiş demektir. Benim milletim bu ihanet şebekelerine, bu vatana ihanet edenlere 14 Mayıs’ta yol vermeyecektir" dedi.
Nisan'da çifte indirim!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, “Elektrikte tüm abone gruplarında Nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz.
Togg T10X'in ön siparişi için son gün
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un satışa sunulacak ilk modeli olan T10X'in ön sipariş süreci bugün sona eriyor. Ön sipariş alımına saat 22.00'ye kadar devam edilecek. Çekiliş tarihi ise 29 Mart.
TOGG çekiliş tarihi ileri alındı
Togg'dan araç sayısı ve çekiliş tarihi ile ilgili açıklama geldi.
‘Güçlü bir siyaset üreteceğimden kimsenin şüphesi olmasın’
Avukat Mücahit Dağdelenoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nda milletvekilliği aday adalığı başvurusunu yaptı. Dağdelenoğlu, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.
Mart 2023'te trafiğe çıkması bekleniyor
Türkiye'nin otomobilinin üretileceği Gemlik tesisi resmi törenle açıldı, ilk seri üretim aracı da banttan indi. Her ay üretim sürecindeki son gelişmeleri paylaşan Togg, bu kez merak edilen akıllı cihazların üretim aşamalarını paylaştı.
İnönü Mahallesi’ne Yaşam Alanı ve Kapalı Otopark
İnönü Mahallesi’nde yer alacak olan Yaşam Alanı Projesi temel atma töreni dün yapılan organizasyon ile gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emin Çınar, STK başkanları, Belediye çalışanları, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı
Bir yerli otomobil daha çıkıyor
Türkiye'ye bir yerli otomobil daha kazandırılıyor. 'Amperino' isimli kısa mesafelerde kullanılmak üzere geliştirilen otomobilin üretici firması, 2025 yılında ilk aracını banttan indirmek istiyor.
TOGG'dan takdir toplayacak hamle!
Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG'un ürün ve hizmetlerinden artık görme engelli kullanıcılar da faydalanacak.
TOGG’da ilk viraj aşıldı
Yerli otomobil Togg’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gebze’de bulunan merkezde ilk prototip batarya üretildi.
2023’ünilk çeyreğinde yollarda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni" için geldiği Gebze Bilişim Vadisi'nde Togg ile test sürüşü yaptı.
TOGG ne zaman yollarda olacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobil projesi TOGG'un ne zaman yollarda olacağı sorusuna yanıt verdi. Erdoğan; “Tesislerin seri üretime hazır hale gelmesiyle ilk seri üretim araçlar bu yılın son çeyreğinde inşallah banttan inecek” dedi.